Lifestyle,  Workout

Blijf in beweging!

Je zit de hele dag op je bureaustoel op kantoor of in de schoolbanken, maar je weet dat zo’n hele dag zitten niet heel goed voor je is. Het liefst wil je meer bewegen, alleen hoe doe je dit tijdens een drukke werk- of schooldag? Daarvoor heb ik een aantal tips! Én je verbrand nog wat extra calorieën ook! 🙂

1. Is je werk of school dichtbij, ga dan lopend of op de fiets in plaats van met de auto of het openbaar vervoer. Een beetje frisse lucht doet goed. 🙂
2. Neem de trap in plaats van de lift, je bent vaak nog sneller ook!
3. Moet je iets overleggen met je collega en bel of mail je normaal gesproken? Loop er nu even heen, je communiceert beter en het is gezelliger!
4. Haal voor het hele kantoor koffie/thee. Jij hebt extra beweging en je collega’s zullen je dankbaar zijn! 😉
5. Loop tijdens je lunchpauze een blokje om.

Doordat ik zelf de hele dag op kantoor zit, heb ik bovenstaande punten voor mezelf toegevoegd aan mijn dagelijkse planning.
Eén van de fijnste dingen vind ik toch wel dat ik lopend naar mijn werk ga. Hiervoor moet ik wel een half uurtje eerder vertrekken (dan wanneer ik de auto zou pakken), maar ik heb een frisse start en aan het eind van de dag kan ik mijn hoofd weer even helemaal leeg maken.

Laat je me weten welke tips jij gaat toepassen door een berichtje achter te laten?

Liefs, Rianne

Eén reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: