Food,  Fun,  Lifestyle,  Workout

Zorg goed voor jezelf, wees gelukkig en geniet!

We leven in een wereld waarin we druk zijn, heel druk! Zo druk, dat de dagen en weken voorbij vliegen! Denk je nog wel aan jezelf? Goed voor jezelf zorgen, gelukkig zijn en genieten zijn heel belangrijk! JIJ bent belangrijk! Want hoe beter jij in je vel zit, hoe gelukkiger jij je voelt en des te meer zul je genieten van je leven! Hoe jij nog beter voor jezelf kunt zorgen?

Onderstaand een aantal tips die je kunnen helpen om meer aan jezelf te denken en beter voor jezelf te zorgen, zodat jij nog gelukkiger wordt dan je al bent! 😀

Lachen is gezond
Dit is denk ik wel de bekendste…
Tover een lach op je gezicht en lach naar iedereen die je tegenkomt.
keepsmilingOok als je even iets minder happy bent, lach en je zult zien dat je gedachte hierdoor veranderd. Lachen werkt namelijk aanstekelijk en is ook nog eens ontspannend!


Lief
Wees lief voor jezelf. Even een klein voorbeeldje: Lukt het even niet om die opdracht die je voor vandaag op de agenda had staan af te ronden? Wees dan eens niet zo streng voor jezelf, maar wees lief! Leg het werk naast je neer, morgen is er weer een dag! Ik weet zeker dat je het dan zo voor elkaar hebt! 😉liefMaar wees ook lief voor je omgeving; je vrienden, familie, kennissen, collega’s. Het wordt gewaardeerd! Jij, maar ook je omgeving wordt hierdoor een stuk blijer en gelukkiger!

Gezond
Je gezond en fit voelen is heel belangrijk om je happy te voelen, zowel mentaal als fysiek.
energieGa sporten, (kies iets waar je je energie in kwijt kunt maar waar je ook energie voor terug krijgt), eet voldoende en goed, neem de tijd om te relaxen en zorg dat je voldoende slaapt.

 

Verwen
Je kunt ook blijer worden door jezelf eens te verwennen. spaWat dacht je van een dagje even lekker ontspannen/ genieten in de sauna, die ene leuke sportoutfit of sportschoenen scoren (misschien wel allebei 😉 ) die je al weken op het oog had, boek een weekendje weg of toch die behandeling bij de kapper of schoonheidsspecialist.

Dankbaar
Last but not least, Carpe diem! Pluk de dag! Zorg ervoor dat je elke dag iets leuks doet en vaak zijn de kleinste dingen ook nog eens de leukste! Leef en geniet van ieder moment, en wees dankbaar voor elke dag!

enjoylifetoday
Laat je me weten of je wat aan deze tips hebt gehad en of je ze gaat toepassen door even een reactie achter te laten?

Liefs, Rianne

Eén reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: